Bedrijfsdienst

Waar kun je een inspirerende spreker voor inhuren?

Inspirerende spreker

Heb je binnenkort een bedrijfsevent op de planning staan en wil je daar graag iets of iemand voor inhuren? Wanneer mensen iets leren van je event, of iets inspirerends meekrijgen, dan zullen ze het minder snel vergeten. Een inspirerende spreker inhuren is in dat geval een slim idee. Deze persoon is getraind in het spreken voor een grote groep, en kan mensen een belangrijke boodschap meegeven. Het onderwerp van deze speech of lezing bepaal je natuurlijk zelf, want een inspirerende spreker inhuren kan voor veel verschillende doeleinden. Kies bijvoorbeeld voor iemand die alles komt vertellen over planning en organisatie. Zo’n spreker is natuurlijk heel erg populair voor op bedrijfsevents.

Inspirerende spreker inhuren voor gedoemanagement

Een ander onderwerp dat de laatste tijd steeds meer aandacht krijgt is het zogeheten ‘gedoemanagement’. Dit houdt in dat mensen leven met minder stress (oftewel gedoe) in hun leven. Dit kan zowel betrekking hebben op hun werk, maar ook op hun privéleven. Een lezing volgen over dit onderwerp heeft als gevolg dat mensen beter weten hoe ze moeten plannen, en makkelijker prioriteiten stellen. Als leidinggevende zou je dat soort dingen natuurlijk moeten stimuleren, vandaar dat een inspirerende spreker inhuren met betrekking tot gedoemanagement zo interessant is. Je kunt zo iemand zowel inhuren voor een event dat je aan het organiseren bent of gewoon voor een uurtje spreken na werktijd. Je werknemers zullen het waarderen dat je investeert in hun kennis, en daarna veel productiever zijn.

Gedoemanagement is interessant voor iedereen

Algemene lezingen over bijvoorbeeld gedoemanagement zijn interessant voor iedereen, dus niet alleen voor werknemers. Als jullie met een groep ondernemers bij elkaar komen, bijvoorbeeld voor coaching in Rotterdam, en graag inspiratie op willen doen, dan is een inspirerende spreker inhuren met betrekking tot dit onderwerp echt aan te raden. Je krijgt dan tips en technieken aangereikt waar je echt iets mee kan in de praktijk, die je werk verlichten, maar je ook in je priveleven meer rust geven. En dat is bij iedereen welkom, niet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.