Shopping

Waar kun je een geboortevlag bestellen?

Geboortevlag

Ben je op zoek naar een heel origineel alternatief voor het ouderwetse geboortebord dat mensen vaak in hun tuin plaatsen? Misschien is een geboortevlag dan een leuk idee. Deze kun je bij heel veel verschillende ateliers op maat laten maken, evt. in de kleuren en stijl van het geboortekaartje. Dit soort vlaggen worden meestal gemaakt in ateliers van kleine ondernemers, die er hun werk van hebben gemaakt om stoffen accessoires voor mensen op maat te maken. Naast een geboortevlag kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor een naamvlag, naamslingers of op maat gemaakte feestslingers.

Geboortevlag of naaslingers op maat

Het leuke van een geboortevlag of naamslingers in een klein atelier bestellen is dat je er een kleine ondernemer mee steunt. Daarnaast kun je zelf vaak de stofjes en printjes uitzoeken voor het product. Zo kun je het design ervan precies afstemmen op jouw smaak en jouw interieur, of op het geboortekaartje van je kindje natuurlijk. De producten die je op basis daarvan op maat laten maken kun je nog jarenlang gebruiken wanneer het kind jarig is. Later is het een fijne herinnering aan vroeger, dus gooi deze slingers en vlaggetjes vooral niet weg.

Ieder kind zijn eigen naamslinger of vlaggetjes

Het is natuurlijk ook leuk om zo’n naamslinger te laten maken voor elk kind zijn verjaardag. Zo kan ieder kind elk jaar zijn eigen slinger ophangen, en voelt hij of zij zich extra jarig. Laat ze zelf de kleuren en printjes van de stoffen uitzoeken, zodat de slinger helemaal naar hun wens is. Dan zijn ze er zeker te weten blij mee. Natuurlijk is zo’n geboortevlag of naamslinger ook een super leuk cadeau voor mensen die net een kindje hebben gekregen. Als je zoiets niet zelf kunt maken achter de naaimachine, dan is het niet moeilijk een adresje te vinden waar ze deze producten voor je kunnen maken. En als je denkt dat dat duur is dan heb je het mis, naamslingers op maat zijn vaak heel betaalbaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.