Verzorging

Tanden bleken Rotterdam

Tanden bleken Rotterdam

Lees je ook overal ‘Tanden bleken Rotterdam’ en ben je nieuwsgierig geworden naar wat tanden bleken inhoudt, lees dan vooral verder. Tanden bleken is een techniek die ervoor zorgt dat jouw tanden witter ogen. Dit is fijn voor als je in de loop van de jaren een gelige aanslag hebt gekregen op je gebit door het drinken van thee, koffie of door te roken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken omdat dit mooi gevonden wordt en snel resultaat laat zien. Het bleken van je tanden kan voor meer zelfvertrouwen zorgen, vooral als je altijd al onzeker was over je tanden.

De beste plek voor het bleken van tanden

Je tanden laten bleken kan over de hele wereld gedaan worden en dus ook in Rotterdam! Online kun je verschillende locaties vinden door op ‘tanden bleken Rotterdam’ te zoeken. Je kunt je tanden laten bleken bij een mondhygiëniste, een tandarts of een gespecialiseerde tandenbleeksalon. Toch is een tandarts vaak de beste optie omdat deze langdurig effect kunnen bieden. Waar andere locaties 3 à 4 maanden witte tanden bieden kan een tandarts je jarenlang plezier geven van witte tanden.

Hoe ziet een tandenbleek behandeling eruit?

De bleekbehandeling tijdens tanden bleken Rotterdam zal beginnen met een onderzoek van het gebit. De tanden worden gecheckt op hun kleur en sterkte. Soms zijn tanden verschillende van kleur, maar om ervoor te zorgen dat dit kleurverschil weggaat moet een expert meer of minder gel op de tand gebruiken. De bleekgel werkt door het waterstofperoxide dat erin zit. Dit stofje zorgt ervoor dat de tanden witter ogen. Dezelfde stof wordt gebruikt bij het bleken van haar. De behandeling varieert in kosten, maar vaak ben je als klant onder de €100 gereed. Na de behandeling is het goed om niet dranken zoals, thee, koffie, rode wijn te drinken. Na een dag is dit geen probleem meer, maar het is aanbevolen niet te veel van dit soort producten te eten.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.