Verzorging

Eenvoudig rollator kopen

Rollator Eindhoven

Je kunt eenvoudig een rollator kopen in Eindhoven. Deze kan je veel gemak en plezier bieden! Door een ongeluk, medische ingreep of ouderdom kun je behoefte hebben aan een rollator om jezelf te verplaatsen. De mobiliteitsbeperking kan tijdelijk zijn maar ook voor een langere periode, daarom is het van groot belang een goede rollator te kopen. Als je namelijk niet goed kunt lopen kun je snel vallen of een ongeluk krijgen, en een rollator kan jou dit leed besparen. Dit hulpmiddel kan je helpen in huis maar uiteraard ook bij het boodschappen doen kan het veel comfort bieden.

Nieuw en gebruikt

Nieuwe en gebruikte exemplaren zijn te koop. Dit hangt natuurlijk een beetje af van je budget. Soms wordt het ook vergoed door de gemeente. Uiteraard zijn de rollators er in diverse uitvoeringen; met verhoogde armsteunen, aangepaste handvatten, noem het maar op. Denk ook eens aan een rollator met een zitje zodat je tijdens je wandeling even kunt rusten, of een exemplaar waar je eenvoudig je boodschappentas aan kunt hangen.

Geen gêne!

Heb vooral geen gêne bij de aankoop in de winkel, want je bent echt niet de enige die er eentje nodig heeft. Denk aan het voordeel dat je ervan zult hebben in de toekomst. En schroom niet om hulp te vragen aan de verkoopadviseurs. Leuk weetje: soms zijn de rollators zelfs opvouwbaar, dus zeer eenvoudig mee te nemen! Ook rollators met anti-lekbanden zijn al op de markt. En ze worden tegenwoordig in hippe designs gemaakt dat je je er echt niet voor hoeft te schamen.  Informeer jezelf wel goed over de weersomstandigheden, bij ijzel en/of sneeuw is het niet echt veilig met je rollator over straat te lopen.

Stoelen en speciale bedden

Als je beperkt bent met lopen is het vaak nodig dat er veel in huis aangepast wordt. Bij diverse rollatorwinkels zijn aangepaste stoelen en bedden te koop. Dit om jouw gehele huis volledig aan jouw mogelijkheden aan te passen. Daarnaast behoren scootmobielen vaak tot het assortiment om je te ontlasten. De techniek staat voor niets!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.