Verzorging

De kapper

Herenkapper Leiden

Nu pas merken we hoe belangrijk de kapper eigenlijk voor ons is. We zijn zo gewend dat we hier altijd terecht kunnen, en dat we ons haar regelmatig laten kleuren en knippen. Op dit moment zie je veel mensen met kleurverschillen in hu haar en haar wat te lang is over de oren en in de nek. En het duurt nog wel een maand voordat de eerste mensen weer geknipt kunnen worden. Vrouwen en mannen met langer haar kunnen het probleem oplossen door hun haar in een staart te doen, of door het op te steken of vast te zetten. De mensen met een echt kort kapsel zullen nog even moet volhouden tot de kapperszaken weer open gaan.

Herenkapper

Bij de meeste kappers kunnen zowel dames, heren en kinderen terecht. Toch zijn er ook kapsalons die zicht gespecialiseerd hebben in het knippen van heren. Ook kun je terecht bij de herenkapper in Leiden voor het trimmen van je baard. Natuurlijk kun je de paper advies vragen welk model het beste bij jou past en welke kleur mooi zou staan bij jou. Tegenwoordig zie je herenkapsels in allerlei stijlen. Dit varieert van ultrakort, soms zelfs met een soort tekening aan de zijkant van het hoofd, tot een wat langer beachboykapsel.

Haartrends 2021

De haartrends worden het komende jaar weer iets afwisselender. Wat je weer meer gaat terugzien is de pony. Ook het korte haarkapsel zie je weer steeds meer terugkomen. Maar dan niet “kort en pittig” maar met allemaal langere plukken aan de voorkant voor een nonchalante look. Ook komen de warmere kleuren terug als je je haar wilt laten kleuren. Vooral voor de bruin en blond tinten zijn het kleuren die je terug kunt vinden in de natuur. En de grijze haren worden niet meer gekleurd maar juist geaccentueerd of er worden high light bij gezet, zodat je je eigen kleur kunt behouden. De kapsels en kleuren gaan dus voor de natuurlijke look.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.