Gezondheid

Alternatieve geneeswijze

Janssen Venlo

Veel mensen zijn in ons land op zoek naar alternatieve geneeswijzen. Alleen maar naar de dokter gaan en wat pillen halen is niet meer gebruikelijk. Het blijkt dat sommige klachten beter te genezen zijn juist door een andere manier. Zo gaan er steeds meer mensen naar een homeopaat of naar een acupuncturist. Een homeopaat zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in evenwicht komt, en schrijft hiervoor vaak natuurlijke geneesmiddelen voor. Een acupuncturist gebruikt naalden op specifieke punten van je lichaam om de energiedoorstroming weer optimaal te laten verlopen, zodat je lichaam zelf kan herstellen van de klacht.

Osteopaat

Ook kun je bij een de osteopaat Janssen in Venlo terecht. Je moet je vrij kunnen bewegen zonder belemmeringen of klachten. Het kan zijn dat jouw spieren helemaal bekneld zitten of je weefsel niet meer soepel beweegt. Een osteopaat zoekt deze gespannen plekken in je lichaam op en verwijderd deze van stress en de beknellingen. De energie kan hierdoor weer vrij bewegen en je lichaam zal weer relaxter en soepeler aanvoelen.  Een osteopaat wordt vaak bezocht bij klachten als rug- en buikpijn, hoofpijn en nekpijn. De osteopaat verbetert de bewegelijkheid van je lichaam door te strekken, rekken en masseren.

Osteopaat voor kinderen en baby’s

Een bevalling gaat soms gepaard met een enorme klacht waardoor de baby naar buiten geperst wordt. Soms wordt er zelfs geholpen door de verloskundige. De baby kan hier klachten van gekregen hebben. Soms huilt een baby onnatuurlijk vaak, slaapt slecht of wil niet geknuffeld worden. Ook dan kun je een bezoek brengen aan de osteopaat. Deze onderzoekt of er blokkades zijn in het lichaampje en zal met zachte masseertechnieken en bewegingen de klachten te verminderen of te laten verdwijnen. Kinderen groeien en leren ontzettend snel en zullen hierdoor ook wel eens last hebben van hun lichaam of van hun emoties. Ook hierbij kan de osteopaat helpen dit op een zachte manier op te lossen en te behandelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.